Preview Mode Links will not work in preview mode

Lakerspodden

Dec 11, 2020

I veckans andra avsnitt av Lakerspodden har tävlingen börjat ta form. Filip Bolmgren, Daniel Enestubbe och Alexander Jepsen har tagit på sig uppdraget att se ”Alla tiders Lakersnamn”. Trion avhandlar dessutom Lakers två senaste matcher och kikar fram mot mötet med Färjestad.


Dec 8, 2020

I veckans avsnitt av Lakerspodden avhandlar Filip Bolmgren, Daniel Enestubbe och Alexander Jepsen det senaste runt Växjö Lakers. Trio menar att det inte är optimalt att två spelare åker i väg med landslaget.


Nov 30, 2020

Fyra matcher på sex dagar. Ett sådant tätt matchande har Växjö Lakers aldrig tidigare stått inför. I veckans avsnitt av Lakerspodden diskuteras det tuffa upplägget och vi visar också, med statistikens hjälp, vad som ligger bakom Lakers uppgång jämfört med i fjol.


Nov 25, 2020

I veckans avsnitt av Lakerspodden diskuterar Filip Bolmgren, Daniel Enestubbe och Alexander Jepsen senaste nytt runt Växjö Lakers. Trion behandlar bland annat Jepsens ubåtsteori och frågar sig om Brendan Shinnimin saknas.


Nov 3, 2020

I veckans avsnitt av Lakerspodden diskuterar Filip Bolmgren, Daniel Enestubbe och Alexander Jepsen det senaste runt Växjö Lakers. Marcus Davidsson har lämnat. ”Stubben” resonerar runt om det är dags att lyfta luren för att försöka få ”hem” en tidigare Lakerskapten.