Preview Mode Links will not work in preview mode

Lakerspodden

Feb 27, 2020

I det nya avsnittet av Lakerspodden diskuterar Alexander Jepsen, Daniel Rydström och Oscar Appelgren Växjö Lakers viktiga matcher i veckan, kampen om slutspelsplatsen, läget i laget och hur det går för tidigare Lakersspelare.

Lakerspodden görs för VXOnews och Minhockey.se. Glöm inte att prenumerera på...


Feb 25, 2020

Växjö Lakers blickar framåt efter en bra vecka och flera nya viktiga matcher väntar. Det och mycket mer, bland annat om NHL-trejderna, diskuteras i det nya avsnittet av Lakerspodden med Alexander Jepsen, Daniel Rydström och Oscar Appelgren.

Lakerspodden görs för VXOnews och Minhockey.se. Glöm inte...


Feb 20, 2020

Lakerspodden med Alexander Jepsen, Daniel Rydström och Oscar Appelgren summerar Växjö Lakers match mot HV71 och tittar fram mot matcherna mot Rögle och Linköping.

Lakerspodden görs för VXOnews och Minhockey.se. Glöm inte att prenumerera på Minhockey.se, som ingår i en del av Smålandspostens abonnemang och...


Feb 17, 2020

Växjö Lakers kämpar för en slutspelsplats. Hör Lakerspodden med Alexander Jepsen, Daniel Rydström och Oscar Appelgren om lagets vecka, vad som väntar och om streckstriden.

Lakerspodden görs för VXOnews och Minhockey.se. Glöm inte att prenumerera på Minhockey.se, som ingår i en del av...


Feb 12, 2020

Växjö Lakers går tungt i SHL-hockeyn. Hör Lakerspodden med Alexander Jepsen, Daniel Rydström och Oscar Appelgren om Växjö Lakers tunga period, nyförvärvet Niclas Lundgren och vad laget måste göra för att klara en play in-plats.

Lakerspodden görs för VXOnews och Minhockey.se. Glöm inte att prenumerera på...