Preview Mode Links will not work in preview mode

Lakerspodden

Oct 27, 2020

I veckans avsnitt av Lakerspodden diskuterar Filip Bolmgren, Daniel Rydström och Alexander Jepsen det senaste runt Växjö Lakers. Trion pratar ned veckan som gick och upp den som kommer med bland annat två matcher mot HV71. Dessutom bollas allmänna SHL-läget där frågan om ligan ska stängas eller inte lyfts.


Oct 20, 2020

I veckans avsnitt av Lakerspodden pratar Daniel Enestubbe, Filip Bolmgren och Alexander Jepsen om senaste nytt runt Växjö Lakers. Bolmgren bjuder även på en lista innehållande tre östeuropeiska favoriter i Lakerströjan.


Oct 13, 2020

I veckans avsnitt av Lakerspodden diskuterar Daniel Rydström och Alexander Jepsen det senaste runt Växjö Lakers. Målskyttet för Lakers oroar under inledningen och Jepsen menar att betydligt fler måste börja producera.


Oct 5, 2020

Lakerspodden med Alexander Jepsen, Daniel Rydström och Oscar Appelgren är tillbaka med ett nytt avsnitt. Bland annat avhandlas Växjö Lakers inledning på SHL-säsongen, spelarna som har utmärkt sig, vad som måste åtgärdas omgående och vad som väntar framöver.

Lakerspodden görs för Minhockey.se och...