Preview Mode Links will not work in preview mode

Lakerspodden

Dec 18, 2019

Växjö Lakers har tagit poäng i fyra matcher i rad och är på väg upp i tabellen. I det nya avsnittet av Lakerspodden diskuterar Daniel Rydström, Daniel Enestubbe och Alexander Jepsen blland annat om Växjö Lakers form, matchen mot Frölunda och om den finländska duon. Lyssna på Lakerspodden på Minhockey.se,...


Dec 3, 2019

Lakerspodden med Alexander Jepsen, Daniel Rydström och Oscar Appelgren diskuterar Växjö Lakers. Vi ger senaste nytt, pratar om lagets mörka november och vad som händer framöver.


Nov 15, 2019

I veckans avsnitt av Lakerspodden diskuterar Alexander Jepsen, Daniel Enestubbe och Oscar Appelgren förändringarna i Växjö Lakers.

Läget i laget, de senaste matcherna, nyförvärven och kaptensbyten diskuteras. Dessutom lämnas rapport om skadeläget i laget, vilka som är på väg tillbaka om vem som kan missa...


Nov 1, 2019

Växjö Lakers är fortfarande inne i sin svacka. Laget föll mot Leksand efter flera tabbar och möter Luleå under lördagskvällen. Lakerspodden diskuterar laget, defensiven och vad som kan hända med truppen och organisationen. Dessutom rapport från träningen.


Oct 23, 2019

Lakerspodden är tillbaka med ett nytt avsnitt. Alexander Jepsen, Daniel Enestubbe och Oscar Appelgren pratar om Växjö Lakers uppgående form, skade- och sjukdomsläget i laget, vad för slags nyförvärv Växjö Lakers letar efter och om det finns någon rivalitet mellan Växjö Lakers och HV71.

Lakerspodden görs...